Referenties

Hieronder een greep uit de reacties die onze klanten hebben gegeven op de werkzaamheden uitgevoerd door klussenbedrijf-mvd.

Deze reacties zijn ook terug te vinden op Marktplaats en allebedrijveninzoetermeer

Keurig werk geleverd: vakmensen

Geeft goed advies en duidelijke offerte

20 augustus 2013 - L. Smit

een topper, zal dit bedrijf mijn vrienden zo aanraden!

Door dit bedrijf o.a. het laminaat in het huis vervangen door lekkage in keuken en badkamer. Kan niet anders zeggen dat alles vakkundig en keurig is uitgevoerd. Het oude laminaat werd netjes afgevoerd, huis werd netjes achtergelaten. De prijs/kwaliteit is uitstekend. Er wordt met je meegedacht en suggesties/tips gegeven. Al met al een man die zijn vak verstaat en een zeer prettig persoon in omgang! De communicatie liep vlekkeloos, zowel mondeling als via sms. In mijn huis moeten nog een aantal klussen worden uitgevoerd, een goed klusbedrijf zoeken is niet meer nodig, die heb ik nu gevonden!!!!

16 augustus 2013 - Marjolein

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs, voor herhaling vatbaar en dus een echte aanrader!

Michel is bij ons al diverse malen over de vloer geweest voor diverse klussen. Dit geef al aan hoe tevreden wij over hem zijn. Van te voren en tijdens het klussen wordt er goed overlegt zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij ons heeft hij onder andere onze hele huiskamer gedaan. Het ging om witten, behang afstomen,behangen, oude laminaatvloer verwijderen, laminaatvloer leggen, trapkast uitbreken en afwerken. We zijn er heel erg tevreden over!

11 augustus 2013 - Eugene

Keuken renovatie

Bij ons heeft Michel naar volle tevredenheid de oude keukengasgeiser verwijderd, een boiler geplaatst en aangesloten, defecte kraan badkamer vervangen en een voorzetwand geplaatst.

Vooral een prijsopgave gekregen.

Communicatie verloopt vlot en soepel.

28 januari 2013 - Ronald

Keuken renovatie in Zoetermeer

Bij ons heeft Michel naar volle tevredenheid de oude keukengasgeiser verwijderd, een boiler geplaatst en aangesloten, defecte kraan badkamer vervangen en een voorzetwand geplaatst. Vooral een prijsopgave gekregen.

Communicatie verloopt vlot en soepel. Een aanrader!

28 januari 2013 - Eugene

keurige vakman werkt netjes en service is prima

Michel leek me van de 4 die op mijn klus hadden gereageerd het meest makkelijke, en betrouwbare, en iemand die gewoon zijn werk goed doet. Omgang is vriendelijk en gemakkelijk. En zijn werk is uitstekend, moest op een hele aparte plek een wasmachine aansluiting maken, en dit is helemaal gelukt, ook heeft hij heel mooi mijn keukenblad met wasbak/kookplaat gemaakt. En aangezien IKEA nogal verkeerde spullen had meegeleverd bij mijn wasbak, waardoor bij te veel water uit de wasbak te laten lopen het water in het keukenkastje terecht kwam. Toen Michel mijn keuken verder kwam afmaken heeft hij dit direct opgelost.

Voordeel van Michel is dat hij met je meedenkt, en als iets niet mogelijk is kijken of er een andere oplossing voor is, dit is erg fijn als je niet veel van bouwen en klussen af weet.

Prijsopgave werd netjes van te voren opgegeven,Michel is niet iemand die het gewoon meeneemt maar het eerst met je overlegd wat de klant wilt, erg prettig ipv. een duurdere rekening krijgen.

Als je kwaliteit voor een mooie prijs wilt, raad ik Klussenbedrijf Michel van Dijk aan.

07 juli 2012 - Robert

Complete verbouwing in Zoetermeer

Bij ons ging het om een complete verbouwing. Het slopen van de openhaard uit de jaren 80, stucen, verven en behangen van diverse muren, witten plafonds,, betegelen toilet en verbouwen badkamer etc. We zijn super tevreden over alles. Afspraken worden altijd nagekomen, vooraf worden de te verwachten kosten overzichtelijk gemaakt, kosten voor eventueel meerwerk wordt duidelijk besproken. Ook het plezier waarmee gewerkt wordt is top. De klant is nog echt Koning bij ze.

26 februari 2012 - Dinie Westerman

Toilet renovatie in Capelle aan den Ijssel

Wij zijn uitmuntend tevreden over de renovatie van onze toilet uitgevoerd door Michel. Hij heeft een hangend toilet geplaatst en tot plafond betegeld. Alles liep zoals het gepland was. Michel werkt heel erg netjes en ruimt alles op. We hebben hem al aangeraden aan onze familie en vrienden...Bedankt!

29 januari 2012 - Pervin en Giray

Koof boven de keuken in Valkenburg zh

Michel was flexibel in zijn planning, reageerde snel op de mail en was op tijd.

Hij heeft het werk goed en snel gedaan en heeft het na afloop ook netjes opgeruimd!

Mooi werk voor een eerlijke prijs.

17 december 2011 - Iris

Kranen vervangen in Waddinxveen

Prima service; dinsdag telefonisch contact en de volgende dag al aan de beurt. Michel heeft bij mij 2 mengkranen vervangen en 1 CV-radiatorkraan. Vakwerk voor een schappelijke prijs !

14 december 2011 - Henk Westerop

Opknapen na storm schade in Voorburg

Perfecte service,

Snel gereageerd op de klus daarna snel langs gekomen om een offerte op te maken. Zelfde avond nog de offerte in de mail.

Werk voorbereiding en uitvoering zien er prima uit !

9 augustus 2011 - Noort

Toilet renovatie in Zoetermeer

Uitstekende service en zeer vriendelijk persoon. In het toilet de stortbak, het kraantje en koppelingen vervangen en een muurtje hersteld na waterschade. Michel werkt snel en netjes en is vriendelijk en beleefd in de omgang. Prettige bijkomstigheid: reageert snel op e-mail en telefoon en kwam keurig op de afgesproken tijd. Aanrader!

25 juli 2011 - Noort

keurige vakman werkt netjes en service is prima

Wij gaan zeker nog gebruik maken van deze klusjesman

24 maart 2011 - Fam. Kolfschoten

Bij ons is niet alleen een laminaat vloer ...

Bij ons is niet alleen een laminaat vloer gelegd, maar ook een laminaat wand! Over het leggen van een laminaatwand hebben wij ons laten adviseren door Klussenbedrijf van Dijk. Dit was een super idee en het is bovendien vakkundig en snel uitgevoerd. Wij krijgen allemaal enthousiaste reacties van kijkers. Wij zijn dan ook zr tevreden over dit klussenbedrijf en gaan zeker in de toekomst vaker gebruik maken van dit bedrijf.

05 maart 2011 - J. de Jager

Er is bij ons naar tevredenheid een laminaat ...

Wij gaan zeker nog gebruik maken van deze klusjesman

13 september 2010